ALGEMENE VOORWAARDEN | SHOP

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#262626″ font_size=”16″ font_line_height=”1.8″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Bestellen
Onze standaard verzendkosten zijn vanaf €4,95 per item. Bestellingen worden normaliter verzonden tussen 2-5 werkdagen (ma. – vr.)


Bestelling annuleren
Omdat het gaat om een beperkte oplage Feestnation Limited Edition items in onze webshop, is het helaas niet mogelijk om bestelde items te annuleren.


Bestelling retourneren
Omdat het gaat om een beperkte oplage Feestnation Limited Edition items in onze webshop, is het helaas niet mogelijk om ontvangen items te retourneren, of geld terug te ontvangen.


Betaalbevestiging
Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van je bestelling. Geen bevestiging ontvangen? Het kan enkele minuten duren voordat je de bevestiging in je mailbox krijgt. Het kan ook zijn dat deze worden tegengehouden door de spamfilter van je e-mailprogramma.


Kortingscodes
Een kortingscode kun je in de laatste stap van het bestelproces invoeren in het vakje kortingscode. Na het invullen van de kortingscode zal er een melding in beeld verschijnen dat de kortingscode met succes verwerkt is of zal worden aangeduid waaraan de kortingscode moet voldoen om alsnog in aanmerking te komen voor de korting. De kortingscodes (“wintertour2020”) is alleen geldig tot en met 25 januari (23.59), en is niet te combineren met andere kortingscodes/vouchers.


Betaalmogelijkheden
Bij onze shop is het mogelijk om met IDEAL te betalen. Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening.


Vragen & contact
info@feestnation.nl[/mpc_textblock]

Menu